Meeting4U | Stoomblekerij

Meeting4U | Stoomblekerij

In de Stoomblekerij is het aangenaam vergaderen. Deze vergaderruimte beschikt over Flexibel- en verplaatsbaar meubilair. Er staan 13 college tafels die in verschilende settings zijn te plaatsen. De donkere vloer, en de bakstenen wand geven de ruimte een Urban creatieve sfeer. De ruimte is geschikt als vergader-, workshop- en trainingsruimte. Even als alle andere vergaderruimtes is ook deze ruimte corona proef en voorzien van verwarming en airconditioning.

Uitstekende bereikbaarheid

Performance Factory ligt midden in het centrum van Enschede. Er is voldoende par- keergelegenheid op eigen terrein. Het gebouw is ook goed te bereiken met openbaar vervoer, het Centraal Station van Enschede ligt op slechts vijf minuten wandelen.

 

Workspace4U

De Performance Factory, waar de meeste werkplekken van Workspace4U te vinden zijn, staat bekend om zijn levendige en gemoedelijke sfeer en zijn hoge servicegraad. Alles is tot in de puntjes geregeld.

Bij ons kunt u de gewenste ruimte eenvoudig online reserveren en wacht u een  vriendelijke ontvangst bij aankomst door onze receptioniste.

Onze ruimtes zijn uitermate functioneel ingericht en beschikken over WIFI, whiteboard, flip-over en beamer.

Voor bezoekers met de auto is er voldoende parkeerruimte en op slechts vijf  minuten lopen bevindt zich voor OV-reizigers het Centraal Station.

 

Prijzen

Per uur: € 37,50,- (ex.btw)
Dagdeel (4 uur): € 150,- (ex.btw)
Per dag (8 uur): € 300,- (ex.btw)
Abonnement: op basis van aanvraag*